Política de privadesa i protecció de dades

Qui som

La nostra adreça web és: http://www.pallarscomunicacio.com, sota la persona EAP amb NIF 43561392J amb seu a La Pobla de Segur, Lleida. Per posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol qüestió, ho podeu fer al 625 13 12 60 o  info@pallarscomunicacio.com

Quines dades personals recollim i per què

Aquestes dades han estat facilitades per vostè en contactes previs per al manteniment de les relacions entre Pallars Comunicació i l’empresa o entitat per la qual vostè treballa o col·labora. Concretament, Pallars Comunicació pot disposar de les següents dades facilitades per vostè:

Dades identificatives: nom, cognoms, document d’identitat, sexe, data de naixement, nacionalitat i país;

Dades de contacte: direcció de correu electrònic, direcció postal, telèfon i població;

Dades de transaccions econòmiques: aquelles dades relatives a transaccions econòmiques per al pagament dels productes o serveis facilitats a l’interessat si s’escau.

 

Formularis de contacte

La visita a aquest lloc web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. Només en el cas que vulgui contactar amb nosaltres ho pot fer a través del telèfon, el correu electrònic o el formulari de contacte. Aquestes dades, no seràn compartides ni utilitzades pels fins concrets, que el client hagi sol·licitat.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Les seves dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació amb Pallars comunicació i, després de la finalització d’aquesta relació per qualsevol causa, durant els terminis de prescripció legals que siguin d’aplicació. Un cop finalitzada l’esmentada relació amb les dades es tractaran als sols efectes d’acreditar el compliment de les obligacions legals.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu deixat les vostres dades en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades seran d’ús de l’empresa Pallars Comunicació per contactar amb vosaltres, ene cas que vosaltres en el cas que hi hagueu contactat prèviament a través d’un formulari, de forma directe o per explicar-vos novetats sobre els nostres serveis.

Cessions a tercers

Plalars Comunicació pot cedir les seves dades personals a terceres empreses sempre que aquesta cessió sigui necessària per a complir amb les nostres obligacions legals, com és el cas de la nostra gestoria jurídica. En qualsevol cas, abans de procedir a aquesta cessió, se li informarà sobre la identitat del destinatari de les seves dades d’acord a que vostè pugui oposar-s’hi.

Informació de contacte

Sempre que ho volgueu, i també per qüestions relacionades amb la privadesa i la protecció de dades, us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 625131260 o enviant un correu a: info@pallarscomunicacio.com

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Això podria incloure mesures tècniques com ara l’encriptació; mesures de seguretat com ara l’autenticació de dos factors; i mesures com ara l’entrenament del personal en protecció de dades. Si heu realitzat una avaluació de l’impacte de la privadesa, també podeu mencionar-la aquí.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

En el cas que veiem que hi ha un forats en la seguretat de les dades, ja siguin potencials o reals, eliminarem aquesta amenaça amb total rapidesa.

De quins tercers rebem dades

Si el lloc web rep dades sobre usuaris de tercers, inclosos els anunciants, aquesta informació s’ha d’incloure dins l’apartat de la política de privadesa que tracta sobre dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuariSi el web proporciona un servei que inclou la presa de decisions automatitzada –per exemple, permetent als clients sol·licitar un crèdit, o agregant les seves dades en un perfil de publicitat– ho heu de fer constar explícitament, i heu de proporcionar informació sobre l’ús que es fa d’aquestes dades, quines decisions es prenen amb les dades agregades, i quins són els drets dels usuaris pel que fa a les decisions sense intervenció humana.

Reclamacions

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o els seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, a través de las seva seu electrònica, o la seva direcció postal: C/ Rosselló, 214,  C.P. 08008, Barcelona (Espanya).