POSICIONAMENT SEO I CONTINGUT WEB

Més del 80% dels ciutadans utilitzen els cercadors d’internet per a trobar serveis, productes o aquella informació que estan buscant. El gran cercador és Google i atén més de mil milions de consultes diàries. Segons un estudi ralitzat per a una universitat alemana, més del 74% de les persones utilitzen els motors de cerca abans de fer una compra i el percentatge d’usuaris que utilitza els motors de cerca incrementa cada dia. És per aquest motiu que s’han de conèixer les normes que imposa Google per poder estar dalt de tot dels buscadors i que els usuaris et trobin.

el contingut a google es el rei

· Anàlisi i optimització del posicionament web SEO

Si el teu lloc web no aplica les regles del posicionament natural web anomenat SEO, estas perdent quantitat de trànsit i visites que poden arribar a ser possibles clients. En posicionament web, un dels aspectes més importants recau en les paraules clau que identifiquen el teu negoci, aquestes han d’estar molt ben definides i dirigides a un públic molt obert. D’altra banda, els títols i les descripcions són també un dels element importants a tenir en compte per a una bona presentació del contingut del teu lloc web. Un altre dels aspectes i un dels treballs més durs en el món del SEO són els enllaços. El “link building” o la construcció d’una bona estructura d’enllaços interns i externs és útil per a qualsevol web d’internet que pretengui rebre trànsit dels cercadors. Hi ha més de 100 accions per aconseguir optimitzar la teva web, descobreix-les demanant-nos pressupost o obtenint un informe gratuït!

· Redacció i optimització del contingut web

Per a Google el contingut de qualitat és el rei. Per potenciar el contingut rellevant, Google recorre a un algorisme anomenat “Panda”, que li serveix per analitzar la qualitat dels textos d’acord amb les tècniques de copywriting. Per agradar a ulls dels cercadors, cal fer escrits naturals i ben redactats. El contingut de la teva pàgina web ha de parlar de tu i del teu negoci, per la qual cosa el teu contingut ha de ser completament rellevant per als teus serveis o productes. No s’ha d’enganyar als lectors perquè és un fet que els llocs web rics en contingut són molt visitats pels usuaris. Evita copiar el contingut i guanya la confiança dels teus visitants. A Pallars Comunicació tenim una llarga experiència en redacció periodística i et podem ajudar a crear contingut diferenciat i de qualitat!

                                              creacio pagines webs economiques barates

·Creació de pàgines web i botigues online

Actualment totes les empreses han de tenir un lloc web. Als països més avançats està demostrat que les noves tecnologies i la incorporació d’una pàgina web està relacionat de manera positiva amb l’increment de les vendes, la productivitat i el valor de mercat de les empreses. A més, estudiosos de l’e-business consideren que les empreses que no entrin a internet en els propers 10 anys, desapareixeran. Tenir un lloc web suposa tot tipus d’avantatges en els quals s’inclou: l’abast mundial dels seus productes i serveis, competir al costat dels més grans, proximitat als clients, fidelitat, disponiblitat les 24 hores, menys costos operatius, etc.. A més, avui en dia el comerç electrònic i les formes de venda a través d’Internet estan guanyant cada vegada més importància ja que ara la majoria de les botigues a nivell mundial et permeten realitzar compres des de qualsevol part del món sense haver-hi d’anar de presencialment a l’establiment o viatjar a algun país per realitzar la transacció. Ara aquest tipus de comerç és molt útil per a les botigues tradionals, ja que amplien la seva cobertura i d’aquesta manera atendre més clients d’arreu. A Pallars Comunicació et creem la pàgina web més adequada al teu negoci amb el disseny més modern i atractiu, ja sigui de presentació de la teva empresa o de e-commerce.